Selecteer een pagina

Ik ben trots op mezelf! Vandaag, 1 november 2021 is het zover. Na 6,5 maand ploeteren lanceer ik mijn nieuwe website. Ja, ik noem het ploeteren, want er gaat best wel veel tijd in zitten om een eigen website te maken, maar ik heb het toch maar mooi gedaan.

Ik doe het zelf
Ik had al wel een website waarop ik af en toe mijn blogs plaatste, maar daar was ik niet meer tevreden mee.
Ik had drie keuzes:
1. op de oude voet verder gaan;
2. een nieuwe website laten bouwen;
3. zelf opnieuw een website bouwen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor keuze 3, zelf een nieuwe website bouwen. Precies op het juiste moment lanceerde Wendy Versluis van WensWebdesign de online cursus “Website leren maken met Wendy.” Een mooie kans voor mij om dat te gaan doen.

Vol hoofd Gepest als kind

Samenwerken
De cursus heb ik samen met vier andere vrouwen gevolgd.
Naast de online leeromgeving, waar video’s en teksten in stonden, was er ook een besloten Facebook groep beschikbaar waar we vragen in konden stellen aan Wendy, maar ook aan elkaar.
Een fijne manier van samenwerken, al zeg ik het zelf.

Daarnaast hadden we een aantal Q&A’s. In het begin vond ik dit lastig, want ja, weer nieuwe mensen leren kennen en mijn camera aanzetten. Toch heb ik door de zure appel heen gebeten.

Ik ga mijn eigen weg
Gaandeweg kwam ik er achter dat ik mijn eigen weg mag gaan.
Ik hoef niet het tempo van de anderen aan te houden of mijn site in te richten zoals de rest dat doet.
Ik mag er mijn eigen draai aan geven en dat is precies wat ik heb gedaan.

Alle inspiratie die in mij opkwam heb ik verwerkt in de site en in de blogs die nog gaan komen. Ik heb mijn passie voor de oliën er in mee genomen.

Ik ben wie ik ben en ik mag mijn eigen weg gaan en dat is wat ik met deze website wil laten zien.

Ook al ben ik als kind gepest en heb ik me jarenlang gepest en onzeker gevoeld, nu is er een tijd voor mij aangebroken dat ik stralend en zelfverzekerd door het leven durf te gaan en mijn eigen keuzes durf te maken.

Niet meer continu die stem horen: “Wat zal een andere er wel niet van denken!”
Nee, dat is verleden tijd!!

Ik lanceer vandaag mijn nieuwe website en wat een ander daar van vindt, dat hoor ik vanzelf!

Quote Gepest als kind